Hulbert verhuizingen

Verhuisbedrijf in Nijmegen

Kantoren

Verhuizen naar een nieuw kantoor? Wanneer u uw bedrijf -of een gedeelte ervan- gaat verhuizen, wilt u hier zelf zo min mogelijk van merken. Tijd is geld en het werk gaat immers gewoon door. 

Wij zijn gespecialiseerd in verhuizingen van kantoren. Vooraf wordt een duidelijke planning gemaakt, evenals een taakverdeling. Op deze manier zorgen we ervoor dat er zo productief mogelijk wordt gewerkt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk hinder zult ondervinden van de verhuizing tijdens uw reguliere werkzaamheden.

Heeft u personeel dat kan helpen met de verhuizing? Perfect! Uw personeel kan dan doorgaan met werken tijdens de verhuizing én het scheelt u aanzienlijk in de kosten!

Naast het verhuizen, zorgen we er natuurlijk voor dat uw nieuwe kantoor weer volledig wordt opgebouwd en ingericht . Wij leveren uw kantoor kant-en-klaar op, zodat u en uw medewerkers zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen.

Een verhuizing kan meteen een mooi moment zijn voor een grote opruiming. Daarom kunnen wij u ook prima helpen met het uitzoeken, sorteren, archiveren en eventueel afvoeren van oude huisraad. Vraag naar de mogelijkheden!

Kantoor verhuizingen, snel weer aan het werk! Meer weten?